Vendéglős tanfolyam

A vendéglős képzés célja:
A vendéglős munkakör betöltéséhez szükséges kompetenciák elsajátíttatása. A vendéglős képes legyen a vendéglátó egységben beszerzési, termelési, értékesítési és raktározási tevékenységet irányítani, marketing feladatokat ellátni, vendégkapcsolatokat ápolni,a megfelelő mennyiségű és minőségű árukészletről gondoskodni. Biztosítani a személyi és tárgyi feltételeket, megszervezni az adminisztrációs rendet, betartatni tűz- és munkavédelmi előírásokat és a higiéniás szabályokat (HACCP). Megtanulják, hogy hogyan indítsanak és működtessenek saját vállalkozást.
Vendéglátó tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnének önálló vállalkozást indítani, ugyanis a vendéglátóipari vállalkozások elindításának feltétele a vendéglős szakképzettség megléte. Ajánljuk tanfolyamunkat azoknak is akik szeretnének elhelyezkedni a vendéglátóiparban, és azoknak is aki már a szakmában dolgoznak, de keresik a szakmai előrelépés lehetőségeit.

Bővebben >>>

Vendéglős tanfolyam – Időrend, tandíj
A Vendéglős tanfolyam jelentkezési lap letöltéséhez kattintson ide!

A bejegyzés kategóriája: IOSZIA Kft.
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.