A barista a modern gasztronómia kávékészítő mestere.
Régen hazánkban mikor a kávéházak fénykorunkat élték a jogalkotók a kávé minősége érdekében több jogszabályt is alkottak, pl. ahhoz, hogy valaki kávét készíthessen legalább 3 éves kávékészítői gyakorlattal kellett rendelkeznie, a kávé rontást 2 év dologházzal büntették, a kávéházak nyitását szabályozták. Ma már természetesen ilyen nincs de gondolja végig a következőket.
* Miben áll egy jó cappuccino titka?
* Mit kell tennem, hogy én is tudjak egy jó espressot készíteni?
* Hogyan tudok nem csak finom hanem kedvező élettani hatásokkal rendelkező(egészséges) terméket készíteni?
* Valóban felkészült vagyok az igazi kávé, és cappuccino készítésből?
* Ismerek és tudok kávés koktélokat készíteni?
* Tudnál mindegyik kérdésre megfelelően válaszolni?
Amennyiben kedvet érzel arra, hogy mindezeket megismerd, , vagy akár csak hobbi szinten betekintést szeretnél a kávé világába, válaszd a barista szakmát, ne habozz! mi ezt mind megtanítjuk. Jelentkezz most barista tanfolyamainkra. A barista képzésekre országosan tudsz jelentkezéseket leadni.
Országos Hírek
Archívum
- 2024. július
- 2024. június
- 2024. március
- 2024. február
- 2023. szeptember
- 2023. augusztus
- 2023. július
- 2023. január
- 2022. szeptember
- 2022. július
- 2022. május
- 2022. március
- 2022. február
- 2022. január
- 2021. december
- 2021. november
- 2021. augusztus
- 2019. február
- 2018. augusztus
- 2018. július
- 2018. május
- 2018. március
- 2018. február
- 2018. január
- 2017. december
- 2017. november
- 2017. szeptember
- 2017. május
- 2017. április
- 2016. november
- 2011. január
- 2010. december
- 2010. november
- 2010. október
- 2010. szeptember
- 2010. augusztus
- 2010. július
- 2010. június
- 2010. május
- 2010. április
- 2010. március
- 2010. február
- 2010. január
- 2009. december
- 2009. november
- 2009. október
- 2009. szeptember
- 2009. augusztus
- 2009. július
- 2009. június
- 2009. május
- 2009. április
- 2009. március
- 2009. február
- 2009. január
- 2008. december
- 2008. november